Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nationale Buitenspeeldag

Nationale Buitenspeeldag

Let op: vanwege het slechte weer zijn diverse buitspeeldag-activiteiten afgelast!

Vandaag is het weer de Nationale Buitenspeeldag. Door heel Nederland worden verschillende straten voor het verkeer afgesloten. Het doel van de Buitenspeeldag is kinderen een hele middag veilig op straat te laten spelen. Er is daarbij aandacht voor bewegen, samenspel en gezelligheid.

Komt jouw kind ook naar de Buitenspeeldag?
De volgende straten in Zwijndrecht doen hieraan mee: Schotsetuin, Kerkweg, Geerestein/Gunterstein, Hindemithstraat, Sweelinckplantsoen, Venusstraat, Jan Steenstraat, Crocusstraat, Prins Hendrikstraat, Winkelplein Kort Ambachtlaan, Johannes Poststraat en Surinamestraat.

Wanneer?
12 juni 2019 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Gemeente Zwijndrecht
078-770 37 05
wijkbureau@zwijndrecht.nl
Locatie:
Divers, zie het bericht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.