Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De fietstocht Gebr. Van Es Classic

De fietstocht Gebr. Van Es Classic

De fietstocht Gebr. Van Es Classic wordt zaterdag 15 juni voor de zevende keer georganiseerd. De toertocht gaat over twee etappes van ca. 100 km totaal. Nieuw dit jaar is de gezinsfietstocht over ca. 40 kilometer in totaal. De opbrengst van de fietstochten is bestemd voor de Stichting Support Casper, voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

De start en finish van de beide tochten is bij timmerbedrijf Bax B.V. aan de Wattstraat 80 in Zwijndrecht. Om 09.30 uur is het verzamelen en start deze sportieve dag met koffie of thee. Vervolgens begint de toertocht om 10.00 uur en is de start van de gezinsfietstocht om 10.30 uur. De beide tochten worden onderbroken voor een lunch om ca. 12.15 uur, waarna de tweede etappe van de toertocht begint om 13.00 uur en de gezinsfietstocht om 13.15 uur. De deelnemers aan beide tochten worden rond 15.00 uur in de Wattstraat terug verwacht en dan volgt de afsluiting van deze sportieve dag met een hapje en drankje.

Deelname aan de tochten is € 25,- p.p. Dit bedrag is inclusief lunch en moet bij aanvang van de tocht worden betaald. De gezinsfietstocht kan verreden worden met een gewone of elektrische fiets. Geef je op door een mailtje te sturen naar bert.adrie.van.es@planet.nl.

Omstreeks 15.30 uur vindt de overhandiging van de cheque aan Support Casper plaats. Op de website is te lezen dat deze stichting geld inzamelt voor onderzoek naar en behandeling van alvleesklierkanker.

Wanneer?
15 juni 2019 van 09.30 tot 15.30 uur
Organisator
Gebr. Van Es
bert.adrie.van.es@planet.nl
Locatie:
Timmerbedrijf Bax B.V. aan de Wattstraat 80
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.