Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jong Talenten Test bij O&O

Jong Talenten Test bij O&O

Vandaag houdt Gymnastiekvereniging O&O haar jaarlijkse verenigings-test-dag van 16.00 tot 19.00 uur in de turnhal aan de Uilenvliet. De bedoeling van deze test is om een aantal jongens en meisjes te selecteren voor de selectie-afdeling turnen- jongens en turnen-meisjes, ritmische gymnastiek.

Het betreft een algemene fysieke test, waarbij mobiliteit, kracht, coördinatie, evenwicht en techniek nader worden bekeken. Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar, die aan deze test willen deelnemen, kunnen zich ter plekke aanmelden. Er zijn geen kosten aan verbonden. De ouders mogen kijken.

Nadere informatie kan worden verkregen bij Joop Visser, tel. 078-6122928

Wanneer?
29 juni 2019 van 16.00 tot 19.00 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Locatie:
Uilenvliet 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.