Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Noordparkfestival

Noordparkfestival

Muziek, cultuur, kinderdorp, food en drinken.  Het zal er allemaal weer zijn!

Vandaag is de 11de editie van de Cultuurmarkt in het Noordpark tijdens het Noordparkfestival
Doel van deze markt is om inwoners van Zwijndrecht en de regio kennis te laten maken met allerlei vormen van cultuur. Denk hierbij aan workshops, demonstraties, spelletjes etc.

Daarnaast is er een kinderdorp met allerlei leuke activiteiten. En zijn er tijdens de markt 2 podia waar muzikale optredens plaatsvinden. Meer informatie over het festival vind je via www.noordparkfestival.nl.

Wanneer?
29 juni 2019 van 12.00 tot 21.00 uur
Locatie:
in het Noordpark
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.