Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

57e Schoolkorfbaltoernooi

57e Schoolkorfbaltoernooi

Traditiegetrouw wordt op 6 juli weer het jaarlijkse Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi gehouden op de velden van sv Conventus en CKV Albatros. Op deze sportieve dag strijden maar liefst 400 kinderen verveeld over 50 teams binnen verschillende leeftijdscategorieën om de kampioenschappen.

Binnen elke leeftijdscategorie zijn de deelnemende teams ingedeeld in poules, waarin teams zich kunnen plaatsen voor de kwartfinales. Na de kwart- en halve finales zal in de finales worden bepaald wie zich de winnaars mogen noemen van de 57ste editie van het Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi!

Naast het hebben van plezier en het sporten zelf staat tijdens het Meesterwerk Schoolkorfbal ook sportiviteit centraal. Het team dat zich gedurende het toernooi het sportiefst opstelt mag de Theo van der Linden fairplay prijs in ontvangst nemen.

Wil je dit allemaal niet missen, kom dan naar sportcomplex Develstein voor de 57e editie van het Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi!

Foto: sv Conventus - Schoolkorfbal

Wanneer?
6 juli 2019 van 08.30 tot 00.00 uur
Organisator
sv Conventus en CKV Albatros
Locatie:
Sportcomplex Develstein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.