Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Haring party in Hart van Meerdervoort

Haring party in Hart van Meerdervoort

Vanavond wordt er weer een gezellige avond georganiseerd door beheergroep KAZ en Diverz, in ‘t Hart van Meerdervoort. U vindt Hart van Meerdervoort tegenover de Lidl en de Action aan de Karel Doormanlaan, de ingang bevind zich aan de Perkstraat (achterzijde).

Terwijl u een harinkje “hapt”, kunt u “genieten” van de klanken, van shantykoor Buitengaats. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Wel moet u zich telefonisch aanmelden, want de plaatsen zijn beperkt, dus vol=echt vol!
Aanmelden via tel. 078-6259670. De avond start om 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Wanneer?
6 juli 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Hart van Meerdervoort
Locatie:
Perkstraat 57b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.