Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wasstraat voor het goede doel

Wasstraat voor het goede doel

De Interact Club Zwijndrecht is een jeugdafdeling van de Rotary. De club bestaat uit leerlingen van het DevelsteinCollege van 14 tot 18 jaar. Ze zet zich in voor goede doelen in de omgeving. Vandaag is het goede doel  Kika.

Kika
KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Meer informatie op de website

Laat u vandaag uw auto wassen voor dit goede doel? U bepaalt zelf welke vrijwillige bijdrage u geeft. Wij wassen uw auto en zorgen dat alle donaties bij Kika komen.

Wanneer?
15 juli 2019 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
De Interact Club Zwijndrecht
Locatie:
Develsteincollege, Develsingel 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.