Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Eerste Hulp bij Kleine Letters

Eerste Hulp bij Kleine Letters
  • Zit u weleens met uw handen in het haar?
  • Wat moet je doen met een brief die je niet begrijpt?
  • Kent u uw rechten?
  • Bent u bekend met alle voorzieningen op juridisch vlak?
  • Begrijpt u alle kleine lettertjes?

Het is een veelgehoord probleem bij een dagvaarding, een onterechte boete of bezwaarprocedure. De taal die gebruikt wordt, is zo ingewikkeld, dat je niet weet hoe je het aan moet pakken .De juridische, de financiële en de digitale wirwar, hoe zorg je dat je er niet in verstrikt raakt?

Het antwoord vindt u in het Badhuis. Welkom tijdens dit gratis spreekuur.

Wanneer?
17 juli 2019 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Het Badhuis
Locatie:
Pr. Hendrikstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.