Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het langste stripverhaal van Zwijndrecht (alle leeftijden)

Het langste stripverhaal van Zwijndrecht (alle leeftijden)

Kinderen hoeven zich in de zomervakantie niet te vervelen. Tijdens de vakantie zijn er volop leuke activiteiten in Bibliotheek Zwijndrecht Walburg. Teken bijvoorbeeld mee aan het langste stripverhaal van Zwijndrecht.

Op de jeugdafdeling ligt een héle lange rol papier met een stripverhaal waar iedereen een spannend vervolg bij mag tekenen. Doe jij mee om het langste stripverhaal van Zwijndrecht te maken? Laat je fantasie de vrije loop!

Het langste stripverhaal van Zwijndrecht (alle leeftijden)
Van 22 juli t/m 31 augustus, tijdens openingstijden
Gratis

Wanneer?
Van 22 juli 2019 00.00 uur tot 31 augustus 2019 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.