Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Alpha cursus (6 avonden)

Start Alpha cursus (6 avonden)

Wilt u meer weten over wie God, onze Schepper, is? Wilt u (beter) begrijpen wat Gods reddingsplan voor mensen inhoudt? Kom dan naar onze Alpha-avonden en volg 6 avonden waarin er diverse onderwerpen uitgebreid aan aan bod komen:

– Wie is Jezus?
– Waarom stierf Jezus aan het Kruis
– Het Vaderhart van God
– Geloofszekerheid
– De Bijbel
– De waterdoop
– Bidden
– De Heilige Geest

De Alpha lessen worden in een huislijke sfeer gegeven. De avonden starten om 20:00 uur; vanaf 19:30 uur staat er koffie en thee voor u klaar! In het eerste gedeelte van de avond wordt op een laagdrempelige manier het onderwerp behandeld. Het tweede gedeelte van de avond vindt in een kleinere kring plaats onder leiding van een mentorechtpaar. Hier gaan we verder in op het onderwerp en kunt u met uw vragen terecht. Ook is er ruimte voor gebed. U zult merken hoe boeiend het is om met andere geïnteresseerden deze ontdekkingstocht te doen. Door bewust deze tijd er voor uit te trekken komt u in de gelegenheid een goed fundament te leggen voor uw beginnende geloofsleven.

Aan het einde van elke cyclus is er een afsluitingsdag -op een zaterdag- met als thema “De Heilige Geest”. Deze dag begint om 10:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) en eindigt uiterlijk 16:00 uur.

Start eerstvolgende cyclus: 2 oktober. Overige data: 9, 23 okt. en 6, 13, 27 nov.
Locatie: Nehemia Ministries.
Aanvang: 20:00 uur
Contactpersonen: Martin en Corine Wervenbos
Meer informatie: alpha@nehemia.nl
Inschrijven kan via de website

Wanneer?
2 oktober 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Nehemia Ministries
alpha@nehemia.nl
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.