Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kof­fie met... Zwijndrechtvoorelkaar

Kof­fie met... Zwijndrechtvoorelkaar

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Zwijndrechtvoorelkaar
Zwijndrechtvoorelkaar is het platform waar vraag en aanbod van vrijwilligerswerk samenkomt. Melanie Barbier, projectcoördinator, laat zien hoe Zwijndrechtvoorelkaar werkt en een enthousiaste vrijwilliger komt vertellen wat vrijwilligerswerk voor haar betekent.

Wanneer?
2 oktober 2019 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.