Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Neem een kijk­je in de die­ren­am­bu­lan­ce

Neem een kijk­je in de die­ren­am­bu­lan­ce

Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek: het grootste kinderboekenfeest van Nederland. Dit jaar is het thema Reis mee! en staan voertuigen centraal. Op school, in de boekwinkels én natuurlijk ook bij de Bibliotheek AanZet. Bij ons reis je mee naar de tofste activiteiten en door de mooiste boeken. Ga je mee?

Dierenzorgcentrum Louterbloemen komt langs bij de bibliotheek met een échte dierenambulance.
Kom je een kijkje nemen en luisteren naar een presentatie?

Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Entree is gratis.
Aanmelden via de website

Wanneer?
4 oktober 2019 van 15.00 tot 16.30 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.