Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Reünie O&O voor alle leden & oud-leden

Reünie O&O voor alle leden & oud-leden

Ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan organiseert de jubileumcommissie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O een reünie. Deze gaat plaats vinden op 5 oktober a.s. van 20.00 tot 23.00 uur in de turnhal aan de Uilenvliet.

Alle leden en oud-leden worden opgeroepen zich op te geven voor dit gebeuren en zich aan te melden.
Tijd: 20.00 - 23.00 uur
Locatie: Uilenvliet
Entree: €10,- inclusief 3 drankjes en hapjes

Meld je snel aan via Facebook of via email

Wanneer?
5 oktober 2019 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
078-6194230
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Locatie:
Uilenvliet 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.