Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Reis mee met Ma­non Sik­kel (7-12 jaar)

Reis mee met Ma­non Sik­kel (7-12 jaar)

Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek: het grootste kinderboekenfeest van Nederland. Dit jaar is het thema Reis mee! en staan voertuigen centraal. Op school, in de boekwinkels én natuurlijk ook bij de Bibliotheek AanZet. Bij ons reis je mee naar de tofste activiteiten en door de mooiste boeken. Ga je mee?

Met haar boeken kreeg auteur Manon Sikkel bijna alle kinderen aan het lezen. Tijdens de Kinderboekenweek neemt ze kinderen mee op de meest fantastische reis met onder andere een 'pratende auto'.

Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Entree is gratis.
Aanmelden via de website

Wanneer?
9 oktober 2019 van 15.00 tot 16.30 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.