Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileumconcert Nova Voce

Jubileumconcert Nova Voce

Jubileumconcert door Nova Voce o.l.v. Ilona van Grondelle-de Kievit m.m.v. Opleidingskoor Belle Magali, Lennart Moree (vleugel) en Edwin Vooijs (orgel). Kaarten van Euro 9,- pst. zijn te reserveren via de website

Wanneer?
12 oktober 2019 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Nova Voce
Locatie:
Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.