Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vivera Leefstijlmarkt 60+ en/of gratis fittest

Vivera Leefstijlmarkt 60+ en/of gratis fittest

Vandaag vindt de Vivera Leefstijlmarkt plaats. Een gezellige leefstijlmarkt om te bezoeken met leuke stands, voorlichting van sportverenigingen en zorgaanbieders, workshops, stoelmassage, kleurenanalyse, haarstyling en fotobooth en nog veel meer. Ook is het sportaanbod voor 60+ vernieuwd en kunt u deze gids meenemen.Er is ook een mogelijkheid om een gratis fittest (65+) te doen, maar daar moet u zich wel voor aanmelden via viverasportcoach@hattricksport.nl.

Wanneer?
12 oktober 2019 van 13.00 tot 16.00 uur
Organisator
Vivera
viverasportcoach@hattricksport.nl
Locatie:
Plantageweg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.