Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Spiritualiteit en het levenseinde

Lezing Spiritualiteit en het levenseinde

Waartoe sterven wij op aarde?
In het kader van de Internationale Dag van de Palliatieve zorg  organiseert het Netwerk Palliatieve Zorg Waardenland een lezing over  spiritualiteit en het levenseinde.  Jean Jacques Suurmond is predikant, columnist en coach. Hij gaat deze avond in op actuele kwesties rondom euthanasie en voltooid leven. 

Inloop: 19.00 uur. Lezing: 19.30 - 21.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deze lezing. U kunt zich aanmelden via: www.drechtzorg.nl/agenda

Wanneer?
15 oktober 2019 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Netwerk Palliatieve Zorg Waardenland
Locatie:
Evangelisch college, Anjerstraat 79
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.