Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kof­fie met...

Kof­fie met...

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Schrijvers van het boek 'Van buurtwinkel naar buurtsuper'
Afgelopen april verscheen het derde, en tevens laatste deel over de geschiedenis van winkels en middenstand in Zwijndrecht. Met schrijver Kees Popijus en verteller Maarten Vliegenthart wordt dit een ochtend waar oude herinneringen, met een kwinkslag, weer even opgehaald kunnen worden.

Wanneer?
16 oktober 2019 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.