Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Toppie’s Open Podium

Toppie’s Open Podium

Vandaag vindt hét evenement in de herfstvakantie van Toppie Cultuur plaats : “Toppie’s Open Podium".

Deze dag staat in het teken van presentaties en optredens op het gebied van theater, dans en beeldende vorming, hier kunnen alle basisschoolkinderen uit Zwijndrecht zich voor inschrijven om hun talent te laten zien. Daarnaast zullen er diverse workshops gegeven worden waarbij je kennis kunt maken met de verschillende organisaties waarmee Toppie samenwerkt. Alle leerlingen die meedoen aan de workshops, zullen de uitkomsten van de workshops op het open podium laten zien. Mocht je zelf een act hebben voor het open podium dan mag dit natuurlijk ook. Meld je wel vooraf aan zodat we een leuk programma kunnen maken.

Het programma voorafgaand aan het open podium ziet er als volgt uit:

  • Workshop 4 kids is aanwezig van 11:00 – 15:00 uur.
    Zij gaan met de kinderen snailmails maken en aan de slag met Foamclay.
  • Van 10:30 – 11:30 Dansworkshop.
  • Van 11:30 – 12:30 Theaterworkshop.
  • Van 13:30 – 14:30 Dansworkshop en Theaterworkshop.

De optredens op het open podium starten vanaf 15:00 uur en we ronden de middag om 16:00 uur af.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken bij het open podium, vooraf aanmelden is echter wel verplicht, ook voor de workshops. Er kunnen namelijk maximaal 15 kinderen deelnemen aan een workshop per keer en vol is vol.

Aanmelden via de website

Wanneer?
25 oktober 2019 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Toppie Sportcoach
Locatie:
Balistraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.