Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Beursvloer Zwijndrecht

Beursvloer Zwijndrecht

Voor de 2e keer organiseert Welzijnsorganisatie Diverz het maatschappelijk betrokken event "Beursvloer Zwijndrecht". Lokale ondernemers en organisaties ontmoeten elkaar om met gesloten beurs te handelen in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde.

De dag vindt plaats in Hotel Ara en is bedoeld voor ondernemers, maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen. Je kunt jezelf nu al aanmelden via de website.

Wanneer?
31 oktober 2019 van 16.00 tot 18.30 uur
Organisator
Karin Hu van Diverz
06 33616704
info@diverz.info
Locatie:
Hotel Ara,
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.