Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

High tea voor mantelzorgers

High tea voor mantelzorgers

Ben jij mantelzorger in Zwijndrecht?
Dan biedt de gemeente jou graag een high tea aan op vrijdag 8 november. Dit gebeurt in het Develpaviljoen van 14.00 uur tot 16.00 uur. Als je mee wilt doen, meld je dan uiterlijk woensdag 30 oktober aan via e-mail.

Wanneer?
8 november 2019 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Gemeente Zwijndrecht
mjl.van.rijswijk@zwijndrecht.nl
Locatie:
in het Develpaviljoen, Parklaan 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.