Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boekenmarkt Lindtse kerk

Boekenmarkt Lindtse kerk

Vandaag vindt in de Lindtse Kerk een boekenmarkt plaats. Traditioneel is er een groot en gevarieerd assortiment mooie boeken aanwezig. Hoewel er tegenwoordig veel gelezen wordt op een E-reader, houden veel mensen ervan om toch een boek in de hand te hebben. Dit is uw kans, zeker zo met het oog op de feestdagen en de lange donkere avonden kunt u voordelig een stapeltje boeken aanschaffen.

Tijdens het snuffelen op de boekenmarkt is het vermaarde Lindtse Lunchcafé geopend. Naast een gezellig praatje kan van diverse lekkere gerechten en wintersoepen worden gesmuld. Ook is er een stand van de diaconie waar diverse Home made producten verkrijgbaar zijn.

De opbrengst komt mede ten goede aan het Oeganda project van de diaconie.

Wanneer?
9 november 2019 van 10.00 tot 14.00 uur
Organisator
Lindtse Kerk Zwijndrecht
Locatie:
de Lindtse Kerk aan de Develweg 28
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.