Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over Claude Monet

Lezing over Claude Monet

Vanavond kun je in het atelier van Barteljee een lezing bijwonen over de Franse impressionistische schilder Claude Monet
Tijdens de lezing ontvangen de deelnemers veel informatie over Claude Monet, met name over zijn ontwikkeling als schilder, over de tijd waarin hij leefde en de invloed hiervan op het ontstaan van zijn schilderijen.

De lezing start om 20.00 uur  en duurt tot 22.00 uur.
De prijs voor het volgen van deze lezing bedraagt € 20,00 inclusief koffie/thee bij de start van de lezing en een glas wijn/bier/sap tijdens de korte pauze rond 21.00 uur.
Je kunt je voor de lezing aanmelden door een e-mail te sturen.

Tot 2 februari 2020 is er een interessante expositie over de schilder Claude Monet in het Kunstmuseum te Den Haag met schilderijen van de beroemde waterlelies die hij geschilderd heeft in zijn tuinen te Giverny. Deze lezing is eventueel een goede voorbereiding op het bezoek aan deze expositie.

Wanneer?
21 november 2019 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Bart van der Bom
bartvanderbom@online.nl
Locatie:
Barteljee aan de Westelijke Parallelweg 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.