Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommel-, kleding- en boekenmarkt O&O

Rommel-, kleding- en boekenmarkt O&O

Vandaag organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O van 10.00 tot 13.00 uur in en rondom haar eigen turnhal aan de Uilenvliet de  jaarlijkse rommel- kleding- en boekenmarkt. De opbrengst komt ten goede van het materiaalfonds.

Allerlei gebruikte spullen, boeken,  platen, speelgoed, nog draagbare kleding enz. zijn van harte welkom. Dit alles kan  op dezelfde locatie worden ingeleverd op dinsdag 19 november en donderdag 21 november  tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Alice de Jong telefoon 078-6121913.

Wanneer?
23 november 2019 van 10.00 tot 13.00 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
078-6194230
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Locatie:
Uilenvliet 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.