Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Samenwerking tussen mantelzorgers en professionals

Samenwerking tussen mantelzorgers en professionals

Hoe verbeter je als mantelzorger een goede samenwerking met (zorg)professionals?
Hoe werkt de zorgdriehoek?
Wat is het SOFA-model?

Op woensdagavond 27 november kunnen mantelzorgers daar antwoorden op krijgen. Deze (gratis) bijeenkomst, verzorgd door de mantelzorgconsulenten van Vivera/ MEE Mantelzorg, is van 19:30 tot 21:30 uur in ‘t Klankbord. Koffie en thee staan om 19.15 uur klaar.

Je bent mantelzorger als je zorgt voor een ouder, kind, ander familielid of vriend die hulp nodig heeft door een beperking, aandoening of ziekte. Dit is vaak vanzelfsprekend maar daardoor niet minder intensief. Een goede samenwerking tussen mantelzorgers en (zorg)professionals helpt de mantelzorger beter in balans te blijven. Maar dit gaat niet altijd vanzelf.

Tijdens deze bijeenkomst voor mantelzorgers uit de Drechtsteden, gaan we uitgebreid in op de zorgdriehoek en de pijlers die nodig zijn om deze goed te laten werken. We gaan dieper in op de verschillende rollen van de mantelzorger en wat dit betekent voor een goed samenspel met de (zorg)professional. Verder zijn onderwerpen die aan bod komen: communicatie, gelijkwaardige samenwerking en verbinding zoeken. Uiteraard is er ook ruimte voor uw praktijkvoorbeelden en vragen.

Aanmelden is wenselijk en kan door te mailen naar patricia.vanderput@meeplus.nl of te bellen naar MEE Mantelzorg T 078 206 32 02.

Wanneer?
27 november 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
MEE Mantelzorg
patricia.vanderput@meeplus.nl
Locatie:
‘t Klankbord, Klarinetsingel 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.