Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Adventsconcert ‘Praise Him’

Adventsconcert ‘Praise Him’

Vanavond geeft het Chr. Gemengd Drechtstedenkoor ‘Praise Him’, onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart, een Adventsconcert in de Maranathakerk. ‘Praise Him’ zal tijdens dit concert het Kerstoratorium ‘Licht en Vrede’ uitvoeren. Dit oratorium, geschreven door Martin Zonnenberg, is een goed in het gehoor liggend muziekstuk en inspirerend in de Adventsperiode ter voorbereiding op de Kerstdagen.

Medewerking zal worden verleend door:

  • Ronald IJmker, orgel
  • Kees de Bruin, piano
  • Diana Abspoel, hobo en
  • Severin van Dijk, dwarsfluit.

Aanvang 20.00 uur. Kerk open 19.30 uur.
Kaarten zijn voor € 8,- verkrijgbaar via de website, info@praisehim.nl of via tel. 06-25512377 en bij de ingang van de kerk.
Kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang.

Wanneer?
28 november 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Praise Him
info@praisehim.nl
Locatie:
Maranathakerk, Koninginneweg 1A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.