Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meidenmiddag (6-12 jaar)

Meidenmiddag (6-12 jaar)

Het Theaterhuis Drechtsteden biedt je de kans om aan leuke activiteiten mee te doen. Op woensdag 4 december organiseren wij weer een leuke meidenmiddag. Tijdens deze middag worden er diverse workshops aangeboden.

Tijdens de middag draait het om gezelligheid. Lekker kletsen met de meiden onder elkaar en ondertussen ook nog lekker bezig zijn. Tijdens de meidenmiddag kun je kiezen om make -up of parfum te maken of een tas naar je eigen smaak.

De meidenmiddag is voor alle meiden van 6 t/m 12 jaar. Tijdens de middag krijg je wat te drinken en wat lekkers.
Tijd: 14:30 - 16:30 uur. Aanmelden via de website of via email.

Wanneer?
4 december 2019 van 14.30 tot 16.30 uur
Organisator
Het Theaterhuis
info@theaterhuis.com
Locatie:
Balistraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.