Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kof­fie met... Communiceren met dieren

Kof­fie met... Communiceren met dieren

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Communiceren met dieren - met dierentolk Madelon van Rijn
Weet je dat je kunt leren je dier te verstaan? Op welke manieren communiceren we met dieren en communiceren dieren ook? Hoe doen zij dat dan met ons? Zomaar wat vragen die je kunt stellen bij deze Koffie met...

Wanneer?
4 december 2019 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.