Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Winterfair bij Swinhove Groep aan de Plantageweg

Winterfair bij Swinhove Groep aan de Plantageweg

Vandaag organiseert het AB team van de Swinhove Groep, locatie Swinhove aan de Plantageweg van 10.00 tot 16.00 uur een gezellige Winterfair met verschillende kramen waar u cadeautjes kunt kopen en leuke hebbedingetjes op de kop kunt tikken.

Brasserie De Heerlijkheid is uiteraard ook gewoon geopend, daar kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie met gebak, een maaltijd of een lekkere snack.

Tevens hebben wij, in de middag van 14.00 tot 15.30 uur een muzikaal optreden van allround duo First Klaas.

Wanneer?
7 december 2019 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Swinhove
Locatie:
Plantageweg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.