Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Winterfair in Kubiek

Winterfair in Kubiek

Vandaag is er een gezellige Winterfair in Kubiek voor jong en oud van 11.00 tot 16.00 uur. Er zijn verschillende kraampjes waar u van alles kunt vinden op het gebied van home made producten, kerstversiering, accessoires, sieraden, vrijetijdsbesteding, en nog veel meer.

Voor kinderen van alle leeftijden is ook veel te zien en te beleven, waaronder knutselen, egeltjes maken, marshmallows roosteren, deurhangers maken. De entree is gratis!

Wanneer?
8 december 2019 van 11.00 tot 16.30 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.