Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kof­fie met... Wethouder Ronald de Meij

Kof­fie met... Wethouder Ronald de Meij

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Wethouder Ronald de Meij
Ronald de Meij is sinds 9 juli 2019 wethouder in Zwijndrecht voor het sociale domein (jeugd, wmo en gezondheid), sport, cultuur en onderwijs. Hij wil graag zijn kennis en ervaring inzetten om deze essentiële voorzieningen verder te ontwikkelen. Vandaag vertelt hij over deze brede portefeuille.

Wanneer?
11 december 2019 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.