Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefietconcert Christian Verwoerd en Gerald Troost

Benefietconcert Christian Verwoerd en Gerald Troost

Vandaag vindt een uniek concert plaats voor de Stichting Christian Refugee Relief (CRR). Dit concert in Nehemia Ministries Zwijndrecht brengt twee bekende Nederlandse worshipzangers samen: Gerald Troost en Christian Verwoerd. Zij stappen voor één avond even uit hun eigen tournee om in een unieke samenwerking een concert te organiseren ten behoeve van het vluchtelingenwerk van Stichting Christian Refugee Relief.

Tijdens dit concert kun je genieten van de prachtige bekende liederen van Gerald en Christian, maar is ook ruimte voor samen zingen tot Gods eer! Uiteraard is er tijdens dit concert ook een korte presentatie en een collecte voor het werk van Stichting Christian Refugee Relief.

Tickets Euro 12,50 pst en Euro 7,50 pst voor kinderen t/m 12 jaar zijn te koop via de website

Wanneer?
12 december 2019 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Christian Refugee Relief
Locatie:
Nehemia, H.A. Lorentzstraat 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.