Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Erwtensoep wandeling (50+)

Erwtensoep wandeling (50+)

Op zaterdag 14 december vindt weer de jaarlijkse Erwtensoep wandeling plaats. Onder begeleiding van Vivera sportcoach Johan wordt er gewandeld over de Veerplaat en de Hooge Nesse. De activiteit is toegankelijk voor alle 50-plussers uit de regio.

Om 10.30 wordt er bij de beweegtuin (einde parkeerplaats van Hotel ARA) gestart met een warming-up. Rond 12.00 wordt de wandeling afgesloten met een lekker kopje erwtensoep en kan er koffie of thee worden gedronken.

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar viverasportcoach@hattricksport.nl of te bellen op werkdagen naar 078-6450742199. Informatie over deze activiteit is terug te vinden op facebook.com/hoogenesse.

Kosten bedragen €7,50 per persoon. Dit is inclusief begeleiding tijdens de wandeling, erwtensoep en 1 kopje koffie/thee.

Wanneer?
14 december 2019 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Vivera Sportcoach /Hattrick sport
078-6450742199
viverasportcoach@hattricksport.nl
Locatie:
einde parkeerplaats Hotel Ara, Veerweg 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.