Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstsamenzang met het Bethelkerkkoor

Kerstsamenzang met het Bethelkerkkoor

Komt allen, groot en klein, naar de bekende kerstzondagavondzang in de Bethelkerk. Aanvang 19.30 uur.
Op deze avond mogen we vol vreugde zingen van de geboorte van het kindje Jezus. Ook in een tijd waar donkere wolken van onrust en verdriet boven ons hangen, mogen we kijken naar de ster van Bethlehem. Voor de kinderen is het altijd weer een hoogtepunt als zij met een brandend lichtje met elkaar de kerk binnenkomen en de kinderliedjes zingen.

Er zullen vele bekende kerstliederen gezongen worden samen met het Bethelkerkkoor. Ook zal het koor een aantal liederen laten horen uit hun kerstrepertoire. We openen deze zondagavondzang met het lied ‘Komt allen tezamen’. Ook zullen we zingen ‘Daar is uit ’s werelds duist’re wolken’ en ‘Wij staan aan een kribbe’. Het koor zingt o.a. ‘Stil in die nacht’ en ‘Jezus Christus, heil der aarde’. We besluiten deze kerstzondagavondzang met het zingen van het ‘Ere zij God’.

De organist van deze avond is André de Jager. Verder werkt mee Joost van Belzen (vleugel). Wim de Penning heeft de algehele leiding. Toegang is vrij en bij de uitgang is er een collecte.

Wanneer?
15 december 2019 van 19.30 tot 20.30 uur
Organisator
Bethelkerkkoor Zwijndrecht
Locatie:
in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.