Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kof­fie met... Een moment voor jezelf

Kof­fie met... Een moment voor jezelf

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Een moment voor jezelf
Voorlezen is iets dat we al snel associëren met kinderen, maar waarom eigenlijk? Jezelf verliezen in fantasie, even wegdromen, dat is toch juist leuk? Ook dit keer leest Nelly Rejen weer een mooi kerstverhaal voor op de laatste Koffie met...van het jaar. Kom luisteren en drink in een gezellige sfeer een kop koffie met ons mee.

Wanneer?
18 december 2019 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.