Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vragen over bankzaken en veilig internetbankieren?

Vragen over bankzaken en veilig internetbankieren?

Zit je bij de Rabobank en heb je vragen over je bankzaken? Of wil je graag leren internetbankieren? Medewerkers van de Rabobank helpen je met het beantwoorden van alle vragen over deze onderwerpen. Je kunt vandaag gratis binnenlopen van 14.00 tot 16.00 uur bij Bibliotheek Heerjansdam.

Praktische informatie
Wat:  Vragen over bankzaken en veilig internetbankieren
Waar:  Bibliotheek Heerjansdam
Toegang: Gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
18 december 2019 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek Heerjansdam
Locatie:
Sportlaan 6, Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.