Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst-/ Lampionwandeling

Kerst-/ Lampionwandeling

Vandaag is er een Kerstwandeling voor jong tot oud bij ’t Weetpunt vanaf 14.30 uur. U bent allemaal welkom in het Arboretum Munnike Park met een lampion in de hand, maakt u een wandeling langs de 12 afbeeldingen van de Kerstplaten uit het Kerstboek van Dick Bruna.

De kerstwandeling gaat door het park, waarna er warme chocolademelk klaar staat en een verrassing voor iedereen!
(Een lampion kost € 1,- of breng er zelf één mee!)

Jonger dan 8 jaar? Kom dan met begeleiding!  Alles is gratis!

Wilt u meer informatie neem contact op met Lidy van der Lans- Exler, tel.078-6812629 of email lidyexler777@gmail.comNatuuractiviteiten voor de jeugd. De kinderen worden begeleid door natuurgidsen van Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid (IVN) en vrijwilligers van de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard. Deelname is gratis, maar een kleine bijdrage (waarmee materiaal e.d. kunnen worden aanschaffen) wordt op prijs gesteld.

Het hele jaar door organiseert IVN natuuractiviteiten voor de jeugd. Een zaterdag- en/of een woensdagmiddag van de maand maken de kinderen met hun (groot) ouders op een ongedwongen manier kennis met de natuur in hun directe omgeving. Het is belangrijk dat kinderen hierbij zelf dingen kunnen ontdekken. Vast onderdeel is een onderzoek, spel of opdracht. Per maand wordt een onderwerp gekozen dat aansluit op het seizoen: vogels, vlinders, waterdiertjes, planten, bomen…..

Het doel is dat de kinderen de natuur leren waarderen en aandacht hebben voor dieren en planten in hun omgeving.Kennis is hierbij minder belangrijk; voorop staat de beleving bij het ontdekken en de verwondering over al dat moois in de natuur.

Wanneer?
18 december 2019 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
681 26 29
lidyexler777@gmail.com
Locatie:
't weetpunt, Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.