Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffiehuys en Badhuis ForYouth in het Badhuis

Koffiehuys en Badhuis ForYouth in het Badhuis

Vandaag is het Badhuis op de normale tijden open. ’s Morgens is er Koffiehuys. Dit is een inloop van 10.00 tot 12.30 uur. Deze ochtend kun je ook komen sjoelen.

Van 16.00 tot 19.00 uur staat de deur van Het Badhuis open voor de jongeren van Badhuis ForYouth. Jongeren van 11 tot 16 jaar zijn van harte welkom om gezellig langs te komen. Even bijkomen van een drukke schoolweek, kletsen met vrienden, een spelletje en wat snacks, zijn de ingrediënten om de kerstvakantie in te luiden.

Wanneer?
20 december 2019 van 10.00 tot 19.00 uur
Organisator
Het Badhuis
078 7850503
badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl
Locatie:
Prins Hendrikstraat 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.