Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinder Kerst Event - Lampionnenoptocht

Kinder Kerst Event - Lampionnenoptocht

Op vrijdag 20 december 2019 organiseert Stichting KiZ en haar vrijwilligers het jaarlijkse Kinder Kerst Event. Tijdens de lampionnenoptocht door Zwijndrecht wordt het kerstverhaal op een interactieve en eigentijdse manier verteld. Echt een evenement voor jong en oud, iets om samen te beleven!

U bent van harte welkom vanaf 18.00 op het startpunt bij het Walburg College. De lampionnenoptocht eindigt op het Raadhuisplein. Ook op het Raadhuisplein is van alles te beleven tijdens de Winterfair. Van kerstmarkt, schaatsbaan tot livemuziek. Kortom; een compleet uitje voor het hele gezin.

Datum: vrijdag 20 december
Tijd: vanaf 18.00 op het startpunt bij het Walburg College
Kosten: deelname is gratis

Wanneer?
20 december 2019 van 18.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting KiZ
Locatie:
Start Walburg College, Norderstedtplein 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.