Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstpraise All4him m.m.v Pearl Jozefzoon & Praiseband

Kerstpraise All4him m.m.v Pearl Jozefzoon & Praiseband

Vandaag is de jaarlijkse kerstpraise van Praiseband All4Him. Ditmaal met niemand minder dan Pearl Jozefzoon. Pearl heeft meegedaan aan the Voice of Holland, in musicals gezongen en ze heeft opgetreden in Gelredome met Nick & Simon.

Kaarten kosten Euro 10,- p.p. en voor kinderen tot met 12 jaar Euro 7,50 p.p.
Ze zijn te reserveren via email of sms/app naar tel. 06-18319821.

Wanneer?
21 december 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Praiseband All4Him
Locatie:
Maranathakerk, Koninginneweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.