Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstfamiliedienst in Nehemia

Kerstfamiliedienst in Nehemia

Vandaag is er in Nehemia een Kerstontbijt (om 9:00 uur). Daar aansluitend om 10:30 uur is er een Kerstfamiliedienst. Een gezellige familiedienst met o.a. een musical, praise & worship en een inspirerende boodschap voor jong en oud! Van harte welkom!

Wanneer?
22 december 2019 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Nehemia Ministries
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.