Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Black and whiteparty (8-12 jaar)

Black and whiteparty (8-12 jaar)

Vanavond vindt het feest voor alle kinderen (8-12 jaar) uit Zwijndrecht plaats in het Hart van Meerdervoort. Dit jaar met het thema Black & White. Geef je op met naam, leeftijd, telefoonnummer ouder(s) via email

Wanneer?
28 december 2019 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Diverz
girjasing@diverz.info
Locatie:
Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.