Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Maak een mu­zi­ka­le tijd­reis (6-12 jaar)

Maak een mu­zi­ka­le tijd­reis (6-12 jaar)

Alsof je op het kasteel bent uitgenodigd bij de kasteelheer en de kasteelvrouwe, en verrast wordt door de muzikant die net op het kasteel is aangekomen. Zing samen met muzikant Piperken een lied, bespeel de tamboerijn bij doedelzakmuziek, en leer een middeleeuwse hofdans.

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Entree is gratis. Aanmelden via de website

Wanneer?
2 januari 2020 van 11.00 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.