Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarspraise met muziekband De Koorleiders

Zondagavond 5 januari is er om 19.30 uur een bijzondere Nieuwjaarspraise met muziekband ‘De Koorleiders’ uit Hendrik Ido Ambacht in de Bethelkerk.. Spreker is ds. Steven Kafoe en het thema is ‘Wonderen bestaan’.

Wonderen veroorzaken altijd opschudding. Zowel enthousiasme als kritiek. Vaak wordt wetenschap erbij gehaald. Voor degenen die een Godswonder meemaakten is dit eigenlijk nooit een punt, zij twijfelen niet aan wat ze hebben beleefd. De apostelen baden 'Laten er wonderen en tekenen gebeuren wanneer wij namens uw dienaar Jezus optreden'. Gebeurt dat vandaag ook nog?

Iedereen is welkom deze avond en na afloop is er een gezellig hapje en drankje. Je kunt ook persoonlijk gebed ontvangen. Praise is zingen en bidden, het is als een motor voor het leven. Een leven met hoop en toekomst! Kom ook en neem vrienden en bekenden mee!

Wanneer?
5 januari 2020 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Bethelkerk
praise@gkzwijndrecht.nl
Locatie:
Rotterdamseweg 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.