Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kof­fie met... Dementie en Kunst

Kof­fie met... Dementie en Kunst

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Dementie en Kunst
Dementie, vastgesteld bij je naaste, is een grote verandering in je eigen leven. Leren accepteren dat alles steeds anders, moeilijker en onbegrijpelijker wordt, Anneke Velthuizen zet haar emoties om in tekeningen en samen met Natascha Hessels van Mee Mantelzorg gaat zij graag met je in gesprek.

Wanneer?
8 januari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.