Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

PvdA nieuwjaarsbijeenkomst en receptie

 PvdA nieuwjaarsbijeenkomst en receptie

Vandaag organiseert de PvdA Zwijndrecht  een nieuwjaarsbijeenkomst. Deze vindt plaats in De vergulde Swaen.

Deze avond is Dick de Cloe te gast. Hij is bekend als Tweede Kamerlid in de jaren tachtig en negentig. Zijn portefeuille bevatte onder meer binnenlands bestuur.  De Cloe heeft aan de wieg gestaan van de vernieuwing van de procedure om burgemeesters te benoemen. Daarnaast is  Dick de Cloe (waarnemend) burgemeester geweest van Schoonhoven, Vlist, Bergen op Zoom en Maasdriel.

Iedereen is welkom. De zaal is open vanaf 19.45 uur en de bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Wanneer?
9 januari 2020 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
PvdA Zwijndrecht
Locatie:
in De vergulde Swaen aan de Rotterdamseweg 53-55
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.