Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarsconcert HGDK

Nieuwjaarsconcert HGDK

In 2020 bestaat Het Geklank des Konings (HGDK) 100 jaar
Dit jubileumjaar wordt met een geweldig nieuwjaarsconcert in de Maranathakerk geopend. Het concert wordt een reis door de tijd met alle HGDK hoogtepunten, zoals de allereerste mars, de donkere jaren 40-45, concours werken Finlandia en Oregon, musical- en filmmuziek en nog veel meer.

Tijdens dit concert komt ook de HGDK geschiedenis tot leven in verhalen die door Wendy Hoogendijk verteld worden, aangevuld met uniek beeldmateriaal. Toegangsprijs is Euro 12,50 p.p. en t/m 14 jaar Euro 7,50 p.p.
Kaarten kunnen besteld worden via kaartverkoop@hgdk.nl

Wanneer?
10 januari 2020 van 19.30 tot 22.15 uur
Organisator
Het Geklank des Konings
info@hgdk.nl
Locatie:
Maranathakerk, Koninginneweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.