Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kof­fie met... De wijkagent

Kof­fie met... De wijkagent

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met De wijkagent
Hans is wijkagent voor de wijk Walburg. Tijdens deze Koffie met... geeft hij uitleg over vormen van criminaliteit waar u thuis en buitenshuis mee te maken kunt krijgen en vooral hoe u kunt voorkomen om hier slachtoffer van te worden.

Wanneer?
15 januari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.