Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start workshopreeks Strip en games tekenen (8-18 jaar)

Start workshopreeks Strip en games tekenen (8-18 jaar)

Vanaf woensdag 15 januari start er een nieuwe workshopreeks Strip en games tekenen voor iedereen van 8 t/m 18 jaar oud. In 8 lessen maken de kinderen een eigen stripboek onder begeleiding van Joeri van den Anker. Ze leren hoe ze de figuren kunnen tekenen en hoe je een verhaal opbouwt. Natuurlijk mag zoals in de echte strips de grappige wending in het verhaal niet ontbreken.

Kosten van de workshopreeks Euro 50,- p.p.
Aanmelden via de website of via email.

Het Theaterhuis Drechtsteden biedt je de kans om aan leuke activiteiten mee te doen.
Vooraf graag aanmelden, omdat we alleen bij voldoende deelnemers het kunnen laten doorgaan.

Wanneer?
15 januari 2020 van 15.30 tot 17.00 uur
Organisator
Het Theaterhuis
info@theaterhuis.com
Locatie:
Balistraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.