Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Expositie Helen van Vliet

Opening Expositie Helen van Vliet

De expositie van illustratrice Helen van Vliet laat een overzicht zien van 30 jaar illustratiewerk voor kranten, tijdschriften en kinderboekenuitgeverijen.

Helen van Vliet werkt sinds haar afstuderen aan de Akademie voor Beeldende Vorming in Tilburg (1988) als illustrator in Rotterdam. Met losse lijnen, ecoline en krijt maakt ze tekeningen op papier om ze daarna in de computer te bewerken. Met meer dan 300 kinderboeken gemaakt voor kinderen van 4 tot 12 jaar, een aantal geïllustreerde boeken voor volwassenen en illustraties voor onder andere De Volkskrant, Het AD, Erasmus MC, het ministerie van SZW, het Rotterdams Philharmonsich orkest en verschillende ontwerpbureaus is er genoeg materiaal om er een onvergetelijk expositie van te maken!

Kom naar de opening op vrijdag 17 januari om 17:00 uur bij KunZt
Bekijk de tentoonstelling onder het genot van een hapje een drankje! Tijdens de opening is het mogelijk om een door Helen van Vliet geïllustreerd boek aan te schaffen en natuurlijk te laten signeren. Let op: er kan alleen contant afgerekend worden.

Programma:
17:00 uur            Officiële opening door wethouder Cultuur Ronald de Meij
17:10 uur            Helen van Vliet vertelt kort wat over haar werk
17:20 uur            Borrel
18:30                   Einde

De tentoonstelling Helen van Vliet is vanaf 17 januari tot en met 29 maart te bezoeken op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. U vindt KunZt in het Oude Raadhuis van Zwijndrecht, Raadhuisplein 1, ingang zijde burgemeester de Bruïnelaan. Parkeren is gratis.

Wanneer?
17 januari 2020 van 17.00 tot 18.30 uur
Organisator
KunZt
info@kunztzwijndrecht.nl
Locatie:
Oude Raadhuis Raadhuisplein 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.